Snippet online lezen  |  afmelden
Softs
Connects #4
4 december 2018
Smart funding for a sustainable world
Inleiding Connects #4
Alweer de 4e Connects van Softs. Een nieuwsbrief met de laatste spectaculaire ontwikkelingen. We zagen in het nieuws veel publiciteit over allerhande duurzaamheidsinitiatieven. Mooie en noodzakelijke plannen. Echter bij veel van de plannen ontbreekt de funding en daarmee de realisatiekracht. ‘Smart funding for a sustainable world’ is het thema waarmee Softs steeds meer terrein op de markt wint. In deze Connects leest u meer over de projecten die op dit moment gerealiseerd worden en er staat wederom één van de fantastische alliantie-partners centraal. Deze keer de firma Keim, die intellligente verf gebruikt voor onze luchtzuiveringspanelen. En nog veel meer. Veel leesplezier, zegt het voort en deel het gerust.
 
Softs introduceert het Green Boarding Project voor sportclubs
Met Green boarding kunnen sportclubs en sponsoren een nieuwe invulling geven aan hun sponsorbeleid.  Voor alle betrokken partijen is het Green Boarding project zakelijk interessant en geeft een nieuwe kijk op sponsoring. Tegenwoordig zijn er steeds meer initiatieven om sportclubs te verduurzamen. Hiervoor zijn er voor de sportclubs nog wel flinke investeringen nodig. Investeringen die een sportvereniging uiteraard liever direct gebruikt voor de sport, zoals extra trainers en materiaal.
 
lees meer
KEIM zorgt voor het luchtzuiverende deel van het Softs Point
KEIM had zojuist een innoverende, luchtzuiverende verfsoort bedacht, onder de naam Soldalan-ME. Softs had haar Softs Points. Beide bedrijven waren innovatief en verduurzaamden de wereld op een ‘leuke manier’, daarom gingen we samenwerken, aldus sales manager Ton Hendriks, van KEIM.
lees meer
 
Enexis huurt Softs Point op Strijp-S in Eindhoven

Netbeheerder Enexis huurt voor 9 maanden het Softs Point dat op de gevel van Strijp-S hangt. Dit gebeurt in het kader van Interflex, een innovatieproject, passend in de energietransitie, dat wordt gefinancierd door de EU. Met een Softs Point wil Enexis het project illustreren.

lees meer
 
Dura Vermeer tekent voor verduurzaming van haar infra-projecten
Afgelopen week heeft Softs een contract getekend met Dura Vermeer. De contracten werden ondertekend door Gijs Naarding (Directeur Participaties Dura Vermeer) en Ronald van Bemmel (CEO van Softs World) in bijzijn van beide teams die deze unieke samenwerking mogelijk hebben gemaakt en Theo Winter namens de Raad van Bestuur van Dura Vermeer Groep.
 
lees meer

Green Boarding sportpark Reijerpark geplaatst
Op sportpark Reijerpark is Softs afgelopen maand druk bezig geweest met het plaatsen van een nieuwe Green Boarding langs de velden. Het opbouwproces hebben we vastgelegd.
lees meer
 
Wij gaan verhuizen

Per 10 december 2018 zullen wij verhuizen naar een prachtig pand aan de Kratonkade te Rotterdam. Uiteraard ontvangen wij onze zakelijke relaties vanaf deze datum graag op onze nieuwe locatie.
lees meer
 
Softs
 
Softs
Stationspark 550
3364 DA Sliedrecht
www.softs.world
Volg ons op
Facebook