Snippet online lezen  |  afmelden
Softs
Connects #5
19 augustus 2019
Smart funding for a sustainable world
Inleiding
Sinds de laatste Connects is er bij ons weer veel gebeurd. Over een aantal belangrijke mijlpalen wordt in de Connects #5 verteld. We zijn hard bezig met een realiseren van netwerken. Over Dura Vermeer vertelden we al eerder. De eerste mobiele Softs Points zijn geplaatst en hiermee ontstaat een interessant netwerk op de infra- projecten van Dura Vermeer. Daarnaast hebben we een grote slag geslagen met het 100 Green Boarding-project. Maar liefst 100 grote amateurverenigingen gaan we in het komende jaar verduurzamen. Ook steeds meer gemeenten worden concreet in hun samenwerking met Softs. Lees er meer over in deze connects.
100 Green Boarding-project
Eind juni gaven wij samen met genodigde voetbalclubs de kick-off voor het ‘100 Green Boarding-Project'. Dit project ondersteunt clubs in hun verduurzaming. De eerste vijfentwintig verenigingen zullen na de zomer de beschikking krijgen over hun Green Boarding.
 
lees meer

Sporthal Wageningen duurzaam door Softs Points
Met de plaatsing van de Softs Points aan de gevel van ‘Het Binnenveld’ is de bouw van de eerste circulaire sporthal in Nederland volledig afgerond.
lees meer
 
Samenwerkings-overeenkomst Gemeente Rotterdam
Op 29 april 2019 is de officiële samenwerkingsovereenkomst voor 100 Softs Points getekend tussen de Gemeente Rotterdam en Softs. 
lees meer
 
Dura Vermeer
Dura Vermeer is een intensieve samenwerking met Softs aangegaan. De projecten van Dura Vermeer krijgen een extra verduurzamings-karakter, doordat er mobiele Softs Points aan de projecten worden gekoppeld. Dura Vermeer vergaart zich hiermee een unieke voorsprong bij aanbestedingen en is daardoor aantrekkelijker voor opdrachtgevers.
 
lees meer

Softs
 
Softs
Kratonkade 3
3024 ES Rotterdam
www.softs.world
Volg ons op
Facebook   Linkedin